Labdarúgás

2023.05.30. 07:03

Ma délelőtt sorsolják ki az NB III-as bajnokság osztályozóit

Ma 11 órakor derül ki, hogy melyik megye bajnokával kell megmérkőznie az NB III-ba kerülésért a tolnai aranyérmes FC Dunaföldvárnak.

TEOL

Áman Áron (balról), Rabi Dániel, Szedmák Roland és Mekota Donát edző ünnepel

Fotó: Molnár Gyula

Az osztályozóra 18 együttes jelentkezett, közülük tíz jut fel a harmadik vonalba. A Magyar Labdarúgó Szövetség székházában 11 órakor kezdődő sorsoláson nyolc párosítást készítenek, a gömbben maradó két együttes automatikusan az NB III-ba kerül.

A nevezett csapatok: 
Mohácsi TE 1888 (Baranya), Orosházi MTK-ULE 1913 (Békés), Cigánd SE (Borsod-Abaúj-Zemplén), Rákospalotai EAC (Budapest), Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. (Csongrád-Csanád), Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (Fejér), Caola SC Sopron (Győr-Moson-Sopron), Monostorpályi SE (Hajdú-Bihar), Gyöngyösi AK (Heves), Martfűi SE (Jász-Nagykun-Szolnok), Nyergesújfalu SE (Komárom-Esztergom), SBTC (Nógrád), Dunaharaszti MTK (Pest), Kállósemjén SE (Szabolcs-Szatmár-Bereg), Szombathelyi Haladás VSE (Vas), Pápai Perutz FC (Veszprém), FC Dunaföldvár (Tolna).

A dunaföldváriak 17 év után lettek bajnokok a megyei I. osztályban, a bölcskeiek elleni hétvégi bajnoki után kapták meg az érmeket és a kupát. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!