Megye egyes foci

2023.06.11. 16:30

A teveliek támadója, Simon Tibor nyerte a közönségszavazást

Simon Tibor veheti majd át a Tolnai Népújság és a TEOL.hu közönségdíját. A megyei élvonalban szereplő Tevel Medosz SE futballistája kapta ugyanis a legtöbb szavazatot olvasóinktól, így a szakmai díjat elnyerő bölcskei Kovács Erik mellett őt is díjazzuk majd az új szezonban.

TEOL

Simon Tibor kapta a legtöbb voksot internetes oldalunk olvasóitól

Fotó: Mártonfai Dénes

Simon Tibor a beérkezett összes szavazat több mint felét, egészen pontosan 51 százalékát megszerezve végzett az első helyen, megelőzve a dunaföldváriak fiatalját, Szedmák Rolandot, aki 32 százalékot tudhatott magáénak, valamint a bátaszékiek kapusát, Tóth Ferencet, aki 6 százalékkal büszkélkedhet (a szintén bátaszéki Kófiás Áronra 5 százalék szavazott, a többiekre fejenként egy-két százaléknyi szavazat érkezett). 

A szakmai díjas Kovács Erikkel készített interjúnkat itt olvashatja!

A 2022/2023-as megye egyes bajnokság őszi szezonjában Egejuru Godslove, az FC Dunaföldvár nigériai születésű támadója érdemelte ki a szakmai díjat, míg a közönségdíjat a bölcskeiek védője, Hajdók Gábor vehette át. Hétfőn a megyei II. osztályú bajnokság szakmai díjasát hirdetjük ki, aztán pedig kezdődhet a voksolás internetes oldalunkon, a TEOL.hu portálon a második vonal közönségdíjáért. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!