Asztalitenisz

2023.06.07. 07:13

Kizakisz Nikosz megint remekül húzta a debreceni szekeret

Nyolc meccséből nyolcat nyert Kizakisz Nikosz az NB I-es Debreceni AK színeiben az elmúlt hétvégén, nem rajta múlott, hogy csapata csak egyszer örülhetett.

TEOL

Kizakisz Nikosz (jobbról a második) nagyszerűen teljesít a debreceni csapatban

Fotó: Beküldött kép

Továbbra is remekül játszik az NB I-es bajnokság Keleti csoportjában szereplő Debreceni Asztalitenisz Klub színeiben a szekszárdi Kizakisz Nikosz. A 15 éves játékos a hétvégi dupla fordulóban mindent vitt, mint a piros hetes. Nyolc mérkőzésén nyolc győzelmet aratott. Csapata a DAK előbb 9:5-re kikapott az Extraligába igyekvő Félegyházi ASI otthonában, majd pedig 11:3-ra nyert a Váci Reménység SE ellen. Nikosz Kiskunfélegyházán mindegyik egyéni meccsét 3:2-re nyerte, pluszban pedig párosban is győzött 3:1-re Balázs Bence oldalán. A váciakkal szemben megnyert találkozón pedig két 3:0-s és egy 3:1-es egyéni sikert, valamint egy 3:1-es páros győzelmet (szintén Balázs Bencével) jegyeztetett fel a statisztikai lapjára. Nikosz a negyven játékost rangsoroló eredményességi listán az előkelő ötödik helyen áll, 46 találkozójából 37-et nyert, és mindössze 9 alkalommal hagyta el vesztesen az asztalt. Debreceni csapatában magasan ő a legjobb, Cservik Krisztián 30 győzelemmel és 9 vereséggel áll mögötte. A hajdúsági csapat 10 győzelemmel, egy döntetlennel és 5 vereséggel a negyedik helyen áll a tíz csapatos Keleti csoportban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!