Felkészülési mérkőzés

2023.07.01. 13:02

Az élvonalból búcsúzott Vasas elleni vereséggel kezdett a Paksi FC – Galériával

Vereséggel kezdte felkészülési mérkőzéseinek sorát a Paksi FC, mely hazai pályán 3–1-re maradt alul a Vasassal szemben.

Berg Sándor

Pesti Zoltán (zöldben) szerezte a paksiak becsületgólját

Fotó: Molnár Gyula

Közel két héttel a felkészülés megkezdése után szombaton lejátszotta első edzőmeccsét Bognár György együttese. A paksiak ellenfele az NB I-ből kiesett Vasas volt, mely negyedóra játék után Radó András és Novothny Soma góljával már 2–0-ra vezetett. A második félidőben a fiatal Pesti Zoltán révén szépítettek az atomvárosiak, de az utolsó szó Szalai József révén a vendégeké volt.

„A lényeg az volt, hogy lássuk a hibákat, főleg az új játékosaink tekintetében. Csapatjátékban ezúttal nem voltak nagy elvárásaink, kizárólag egyénileg voltunk kíváncsiak, kinek mi van a fejében. Nem vagyok elégedetlen!” – értékelte a látottakat a paksiak vezetőedzője.

A Paks július 5-én, szerdán az NB II-es Siófokot fogadja.

Felkészülési mérkőzés
Paksi FC–Vasas 1–3 (0–2)
Paks: Simon B. – Szélpál, Windecker, Debreceni Á. – Osváth, Papp K., Mezei, Silye – Szabó B., Hahn, Beke. Cserék: Kovács F. (kapus), Kinyik, Temesvári, Szabó J., Kovács K., Vas, Balogh B., Kocsis, Földi, Pesti Z., Skribek, Horváth K. Vezetőedző: Bognár György
Vasas: Uram – Girsik, Baráth B., Szivacski, Deutsch L. – Sztojka D. Hidi M. – Radó, Holender, Ihrig-Farkas – Novothny. Cserék: Jova (kapus), Rab, Hinora, Ódor, Szilágyi Sz., Farkas, Bánfalvi G., Puskás, Papp, Cipf, Zimonyi, Szalai J. Vezetőedző: Desits Szilárd
Gólszerző: Pesti Z. (71.), illetve Radó (7.), Novothny (16.), Szalai J. (84.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!