Labdarúgás

2023.07.04. 14:18

Barátság Kupa: Nagy Lászlóra emlékeztek a börzsönyi futballtornával

Tizennegyedik alkalommal emlékeztek a korábbi börzsönyi labdarúgóra, Nagy Lászlóra. A Barátság Kupa néven megismert tornát idén az Anrofém Kft. nyerte.

Rónai Gábor

Miklóssy Balázs (balról), Mauks Zoltán és Fekete Krisztián, a torna három különdíjasa

Fotó: Bölcsföldi Zoltán

Az Anrofém Kft. mindegyik meccsét megnyerte, 20 gólt szereztek és csupán egyet kaptak. A címvédő Bonyhád-Börzsöny SE ezúttal második lett, a bronzot az Öregfiúk 73 FK Bonyhád szerezte meg. A Pécsi Helyiipar-Sásd zár a negyedik helyen. A torna legjobb játékosa Miklóssy Balázs (Anrofém Kft.) lett, a legjobb kapusnak Mauks Zoltánt (Pécsi Helyiipar-Sásd) választották, míg a gólkirályi címet Fekete Krisztián (Bonyhád-Börzsöny SE) szerezte meg 6 találattal. Az ünnepélyes díjátadón Csobot Zoltán klubelnök megköszönte mindenkinek a részvételt és Filóné Ferencz Ibolyának, Bonyhád város polgármesterének a torna támogatását, majd polgármester asszonnyal közösen átadták az emléktorna díjait a helyezetteknek és különdíjasoknak. Az igencsak forró napot hűsítő italokkal és finom vacsorával zárták a résztvevők.

A XIV. Barátság Kupa eredményei. Anrofém Kft.–Bonyhád-Börzsöny SE 3–0, Öregfiúk 73 FK Bonyhád–Pécsi Helyiipar-Sásd 5–3, Anrofém Kft.–Öregfiúk 73 FK Bonyhád 8–1, Bonyhád-Börzsöny SE–Pécsi Helyiipar-Sásd 2–0, Anrofém Kft.–Pécsi Helyiipar-Sásd 9–0, Bonyhád-Börzsöny SE–Öregfiúk 73 FK Bonyhád 9–6. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!