Labdarúgás

2023.07.22. 08:45

Calka Norbertet is megszerezte a tovább erősítő Bonyhád VLC

Nem viccelnek a megyei első osztályú focibajnokság aranyérmére hajtó bonyhádiak, akik újabb nagy nevet jelentettek be.

Teol.hu

A 32 éves játékos Lerch Marcelhez hasonlóan Bátaszékről érkezett, ahol hat szezonon át erősítette a kék-fehér egyesületet. A megyei futballt kedvelőknek nem kell bemutatni Calka Norbertet, hiszen megalkuvást nem tűrő játéka, falkavezérsége mindenki számára ismert – természetesen Bonyhádon is ez a szerep vár rá. 

A kiváló futballista pályafutása a Szekszárdi UFC-nél kezdődött, első felnőtt tétmérkőzését az Őcsény szerelésében játszotta, de pályára lépett a KSE Decs, a Tevel Medosz és a Kakasd SE színeiben is. Hosszú ideig sérüléssel bajlódott, így az előző szezonban csaupán nyolc megyei I. osztályú mérkőzésen lépett pályára, a Kakasd ellen pedig egyszer eredményesnek is bizonyult.

Az előző bajnokságban ezüstérmes bonyhádiak kedden kezdték meg a felkészülést. A vezetőedző, Sárai György munkáját pályaedzőként a 2023/2024-es szezonban Sebestyén Norbert is segíti. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!