NB III-as foci

2023.08.30. 19:37

Megszerezte idénybeli első pontját a Szekszárdi UFC!

Már nem nulla pontos a NB III-as Szekszárdi UFC, amely 1–1-es döntetlent játszott Dunaújvárosban a Dél-Nyugati csoport szerdai meccsén.

Rónai Gábor

Gellér Axel Koridon és a szekszárdiak egy ponttal utazhatnak haza

Fotó: Denes Martonfai

Turi Zsolt együttese Budai Dávid korai góljával szerezte meg a vezetést, s úgy nézett ki, hogy meg is nyeri az összecsapást. Két perccel a rendes játékidő vége előtt azonban jött egy tizenegyes, s Szepessy Róbert révén kiegyenlítettek a vasgyáriak. Nagy kár, hogy így alakult, hiszen a három ponttal lehetett volna előre lépni a tabellán, de az egy is több a semminél, s talán új lendületet ad a szekszárdiaknak. 

Dunaújváros–Szekszárdi UFC 1–1 (0–1)
Dunaújváros, v.: Sipos K. (Sáfárik P., Csákó P.)
Dunaújváros: Molnár L. – Horváth M., Stampfel, Bata, Marlen (Gál B., 81.), Szepessy, Perjési (Hegedűs K., a szünetben), Puskás G., Patkós (Ferenczy, 54.), Zsákovics (Hompót D., 54.), Vajda R. Vezetőedző: Dobos Barna.
Szekszárd: Pomozi – Kiszely, Fekete M., Aréna, Füredi P., Béla D. – Ágics, Gellér, Budai D. – Paksi D. (Péter A., a szünetben), Csapó A. (Tokody B., 81.). Vezetőedző: Turi Zsolt. 
Gólszerzők: Szepessy (88., 11-esből), illetve Budai D. (3.).

A sárga-feketék vasárnap a Mohácsi TE 1888 csapatát fogadják. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!