NB III-as foci

2023.08.15. 11:01

Turi Zsolt: „Olyan gyorsan történt minden, hogy nem tudtuk rendezni a sorokat”

Turi Zsolt, a szekszárdiak vezetőedzője szerint csapata hetven percig jól dolgozott az MTK elleni bajnokin, de aztán pár perc alatt minden odaveszett.

Teol.hu

Turi Zsolt nagyon bosszús volt, hogy így zárult csapata számára a mérkőzés

Fotó: MAKOVICS KORNEL

Bár vezetett az MTK otthonában, 4–1-es vereséggel utazhatott haza a vasárnapi NB III-as bajnokiról a Szekszárdi UFC. Nincs jó passzban a sárga-fekete együttes, amely mindegyik szezonbeli bajnokiját elveszítette, így a Dél-Nyugati csoportban az utolsó helyen áll. 

Nagy baj még szerencsére nincs, hiszen csak három forduló ment le a 2023/2024-es idényből, és Turi Zsolt is látja a pozitívumokat. 

„Nagyon sokat tettünk bele ebbe a mérkőzésbe, hogy végre pontot, pontokat szerezhessünk. Úgy gondolom, hogy minden elismerés megilleti a fiúkat, hiszen jól dolgoztak hetven percig, megvoltak a lehetőségeink arra, hogy növeljük az előnyünket, sajnos már csak kapufáig jutottunk el. A 76. percben egyenlített az ellenfél, majd a 80.-ban ajtó ablak ziccerünk volt. Nem sikerült értékesítenünk, majd ezután lett egy olyan kiállítás, ami nagyban befolyásolta a mérkőzés alakulását. Egy ártalmatlan szabálytalanság történt a félpályán túl, az ellenfél játékosa fordult bele a miénkbe, de a játékvezető nekünk mutatta fel a második sárga lapot” – összegzett Turi Zsolt. 

„Nem szabad tíz perc alatt három gólt kapni, de olyan gyorsan történt minden, hogy nem tudtuk rendezni a sorokat. Hiába állt ott a cserejátékos a vonal mellett, mire pályára léphetett, már 3–1 volt az ellenfél javára. A csapat rendben van, egy olyan spirálban vagyunk, melyben semmi nem akar összejönni. Megvannak a lehetőségeink arra, hogy a magunk javára fordítsuk a mérkőzést. Nem játszunk rosszul, de most is egy nagyon jól felkészített MTK ellen kellett játszanunk” – nyilatkozta a szekszárdiak szakvezetője.

A vármegyeszékhely csapata most szombaton – tehát nem vasárnap! – a bajnok Iváncsát fogadja. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!