Leánykérés

2023.09.23. 17:13

A meccsük előtt, féltérdre ereszkedve kérte meg barátnője kezét a DLK focistája – képgalériával!

Megható pillanatok vezették fel a mai Dombóvári LK–Tolnanémedi KSC vármegye hármas bajnoki futballmeccset. A hazaiak egyik játékosa megkérte barátnője kezét.

Rónai Gábor

Szakó Gergő a szombati bajnoki mérkőzés előtt kérte meg barátnője kezét

Fotó: Sztropkó Nelli

Szakó Gergő a csapattársakat korábban beavatta a tervébe, s természetesen mindenki benne volt, hogy emlékezetes nap legyen számukra szeptember huszonharmadika. A némedi játékosok mit sem sejtve melegítettek saját térfelükön, amikor a dombóvári futballisták felsorakoztak az oldalvonal mentén, a kezükben tartott papírokról pedig a „Hozzám jössz feleségül?” felirat rajzolódott ki. Szakó Gergő a kérdőjellel a kezében térdre ereszkedett barátnője, Dorina előtt, elővette a gyűrűt, és feltette a nagy kérdést, amire természetesen igen volt a válasz! 

A nagy napot a futballista társak azzal tették emlékezetessé, hogy 3–1-re legyőzték a Tolnanémedi KSC-t, így negyedik bajnokijukon a negyedik sikerüket jegyezték. A győzelem egyetlen szépséghibája, hogy 315 perc után megkapták első góljukat a szezonban, de ez aligha zavarja őket, mert még így is plusz 50-es (!) gólkülönbséggel vezetik a tabellát a vármegyei harmadik osztály nyugati régiójában.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!