Ökölvívás

2023.09.12. 08:21

Három aranyat és öt ezüstöt nyertek a paksi bunyósok Zalaegerszegen

Szabadtéren bunyóztak a Paksi SE fiataljai Zalaegerszegen, ahonnan kiváló eredményekkel tértek haza.

Teol.hu

Mint arról az atomvárosi klub hivatalos internetes oldala beszámolt, az esemény célja az ökölvívás népszerűsítése volt. Ez kiválóan sikerült a szervezőknek, hiszen három nemzet nyolc egyesületének negyven ökölvívója mutathatta meg a tudását az összegyűlt több száz nézőnek. A szabadtéren rendezett eseményen a nagy meleg ellenére parázs csaták és nagyon izgalmas mérkőzések születtek. A Paksi SE-t nyolcan képviselték, s valamennyien csillogó érmekkel a nyakukban tértek haza. 

„Ez a megmérettetés egy remek lehetőség volt ökölvívóink számára, hogy a lassan közelgő magyar bajnokságokig felmérjék állapotuk, valamint, hogy hol van szükség segítségre vagy esetleg a technika csiszolására” – összegeztek a honlapon.

A Paksi SE versenyzőinek eredményei
1. helyezettek: Nyári Bence (U11, 28 kg), Orsós Kármen (serdülő, 75 kg), Sárközi János (junior, 60 kg). 
2. helyezettek: Nyári Martin Máté (U11, 28 kg), Togyer Dávid (serdülő, 57 kg), Nyári Péter Dávid (junior, 50 kg), Südi Gergő (ifjúsági, 57 kg), Oláh Kristóf (fenőtt, 75 kg). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!