NB III-as foci

2023.09.03. 19:57

Nagyot harcolt, de pont nélkül maradt a címvédő ellen a Bonyhád-Majos

A kilencvenedik percben kapott góllal maradt alul a címvédő Iváncsával szemben 3–2-re a Bonyhád-Majos az NB III-as focibajnokság Dél-Nyugati csoportjának 6. fordulójában.

Berg Sándor

Megszorongatta, de legyőzni nem tudta a címvédőt a Majos (sötét mezben Sajnovics Milán)

Fotó: Mártonfai Dénes

Öt hét alatt a nyolcadik tétmérkőzését játszották a völgységiek, akik a címvédő ellen is a megszokott szervezett játékkal kezdett Kardos Ernő csapata. Sőt az előző idény házi gólkirályának, Pál Mártonnak a góljával a vezetést is megszerezték, de a vendégek hátrányból nagyobb sebességi fokozatra kapcsoltak és még az első félidőben megfordították az eredményt. Szünet után a frissítések új lendületet adtak a bonyhád-majosiaknak, Pál Achilles révén visszajöttek a meccsbe.

Amikor már úgy tűnt, a hazaiak újabb bravúrpontot szereznek (szerdán az MTK második csapat otthonában játszottak 1–1-et), de a rendes játékidő utolsó percében elúszott a döntetlen. A völgységiek három veretlen mérkőzés után szenvedtek vereséget, javítási lehetőségük szeptember 9-én lesz Dunújvárosban.

NB III, Dél-Nyugati csoport, 6. forduló
Bonyhád-Majos–Iváncsa KSE 2–3 (1–2)
Majos, v.: Muhari (Sinkovicz, Deme)
Bonyhád-Majos: Budzsáklia – Kovács L., Vető (Preininger, 58.), Pál A., Simó, Széles – Vukk (Mácsik, 90.), Nagy N. (Rituper, a szünetben), Mácsik (Lőrinc D., a szünetben) – Pál M., Sajnovics. Vezetőedző: Kardos Ernő
Iváncsa: Ordasi – D’Urso, Bányai (Székely, 75.), Kercsó (Törőcsik, 75.), Kovács S. (Farkas N., 92.), Kiatipisz, Aradi Cs., Vallejos (Suszter, 58.), Horváth B., Madarász B., Nyilas B. Vezetőedző: Tóth András
Gólszerzők: Pál M. (25.), Pál A. (60.), illetve Bányai (34.), Aradi Cs. (43.), Suszter (90.)

Az NB III-as vármegyei csapatok közül a Paksi FC második csapata 4–1-re kapott ki a Kaposvártól, a Dunaföldvár a szentlőrinciektől szenvedett vereséget egy hajrában bekapott góllal (0–1), míg a Szekszárdi UFC a mohácsiak ellen maradt pont nélkül.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!