Labdarúgás

2023.09.23. 18:52

Simon Tibor nagymányoki győzelemmel debütált a teveli kispadon

A Tevel Medosz SE 3–2-re nyert Nagymányokon a vármegyei I-II. osztályú kvalifikációs bajnokság 6. fordulójában.

Rónai Gábor

Simon Tibornak sikerült felráznia a teveli csapatot, amely fontos győzelmet aratott Nagymányokon

Fotó: Mártonfai Dénes

Jól sült el tehát az edzőváltás Tevelen, Simon Tibor győzelemmel mutatkozott be a Medosz kispadján. Mint arról hírportálunkon is beszámoltunk, Simon József a kisdorogiaktól elszenvedett 3–2-es vereség után mondott le az edzői posztról, utódja a testvére lett, aki máris hozta a remélt bravúrt. Bár a mányokiak Illés Ádám révén már az 1. percben, az első támadásból betaláltak, Vituska Norbert és Mészáros Milán góljával a 26. percre fordítottak a vendégek. A hazaiak a 60. percben Bognár Sándor góljával egyenlítettek, de Kovács Róbert 68. percben esett találatára már nem érkezett válasz. A találkozó krónikájához tartozik, hogy 84. percben Kertész Gábort a játékvezető piros lappal kiállította. A mányokiak az első vereségüket szenvedték el a 2023/2024-es bajnoki szezonban. 

Tolna Vármegyei I-II. Osztályú Kvalifikáció, 6. forduló
Nagymányoki SE–Tevel Medosz SE 2–3 (1–2). Nagymányok, v.: Vámosi A. (Huszár Zs., Debreceni K.). Nagymányok: Komáromi – Bognár S., Gere (Máté B., 40.), Bognár Zs. (Losonci, 85.), Miklós T., Kertész G., Illés Á., Kajtár, Bakó Zs., Lajos D., Szeiler. Vezetőedző: Szász Dávid. Tevel: Péter J. – Kaufmann, Bakó V., Schiszler, Vituska N., Sárközi M., Simon T. (Sárközi A., 71.), Mészáros M., Csizmazia (Szőts P., 85.), Kovács R., Molnár N. Vezetőedző: Simon Tibor. Gólszerzők: Illés Á. (1.), Bognár S. (60.), illetve Vituska N. (24.), Mészáros M. (26.), Kovács R. (68.). Kiállítva: Kertész G. (84.). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!