Közösségi sport

2023.10.30. 16:31

A gimnáziumért futottak a bátaszékiek

A szombati kellemes időjárás kedvezett a Petőfi Sándor Művelődési Háztól elrajtoló félszáz futónak, akik az idén 60 éves helyi gimnázium javára bújtak bele a sportcipőikbe, és meg sem álltak a Molyhos tölgyig. A hét kilométeres táv mellett duplázhattak is a bátrabbak, akik a bátaszéki közösségi futásokra rendszeresen és nagy szeretettel mennek el.

Mauthner Ilona

Fotó: BátaszékMost

A kicsiknek is kedveskedett a főszervező, Czencz Péter, akinek nem titkolt szándéka, hogy minél több kisgyerekkel megkedveltesse a futást és a közösségi sportolást. A kis csipet-csapat a templom körül futhatott egy kört, számolt be az eseményről a BátaszékMost hírportál. 

A nevezési díjakból befolyt összeget – összesen 94.900 forint gyűlt össze – a Bátaszékért Marketing Nonprofit Kft. vezetője, Bencze Diána adta át hétfőn a gimnázium igazgatójának, Sümegi Józsefnek. 

Gratuláltak a távokat teljesítőknek, és köszönetet mondtak az adományozó szurkolóknak, valamint a Bátaszéki Polgárőr Egyesület munkatársainak is, akik segédkeztek a futás lebonyolításában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!