Jó hangulatú est

2023.10.04. 20:20

Az atlétikai vb kulisszatitkai első kézből

Németh Balázs, a nemrégiben zárult budapesti atlétikai világbajnokságot szervező Budapest 2023 Nzrt. vezérigazgatója volt a vendége a Terítéken... közéleti beszélgetések legutóbbi, október 3-ai programjának. A COLONIA Alapítvány által életre hívott közönségtalálkozón Vizin Balázs műsorvezető kérdezte a vb kulisszatitkairól, emlékezetes pillanatairól.

Vizin Balázs

Németh Balázs (b) és Vizin Balázs. Fotó: beküldött kép.

A Perczel-kúriában zajlott több mint egy órás, jó hangulatú program során Németh Balázs többször kiemelte Bonyhádot. Mint elhangzott, a völgységi város nem akárhogyan képviseltette magát a világ harmadik legnagyobb sporteseményén. Böndör Márton, Mészáros Hanna, Hornok Enikő, Scheidler Réka, Városi Roland és Böndör Dániel éremátadóként vett részt a nívós eseményen. 

Váncsa Dénes és lánya, Dóra versenybíróként. Míg Bartha Dávid kommunikációs és projekt managerként, ezen belül az úgynevezett Sulihős program, valamint a szurkolói zóna sportszakmai tartalmával és kivitelezésével járult hozzá a vb sikeréhez. Németh Balázs a beszélgetés során elismerően szólt a város sportlétesítményeiről és az itt zajló, országosan is elismert (atlétikai) utánpótlásnevelésről. A város vezetése nevében Filóné Ferencz Ibolya mondott köszönetet neki – egyrészt a világ számos országát megmozgató rendezvény kimagasló színvonalú megszervezéséért, másrészt azért, hogy elfogadta a meghívást a közönségtalálkozóra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!