Mérkőzés után

2023.10.01. 08:03

Böde: „Élvezem a játékot, bízom benne, hogy hamarosan elérem a százötven találatot”

A bekapott gól borította a tervet, nyilatkozta Böde Dániel, a paksiak csatára, míg Bognár György vezetőedző szerint a Mezőkövesd elleni sikerhez az is kellett, hogy „elcsalják” az első félidőt.

Teol.hu

Böde Dániel élvezi a játékot

Fotó: Molnár Gyula

A szünetben beállt, a 62. percben pedig egyenlített a Mezőkövesd ellen Böde Dániel pályafutása 451. élvonalbeli mérkőzésén. A paksiak támadója a 2–1-re megnyert találkozó után úgy fogalmazott, a bekapott gól mindent borított.

„Volt forgatókönyvünk a mérkőzésre, de nem ez. Abban bíztunk, hogy az első félidőt ki tudjuk húzni, végül ez egy egyéni hiba miatt nem sikerült, ami borított mindent. A második játékrészben nagyobb ütemre kapcsoltunk, ami eredményes is lett. Élvezem a játékot, persze ilyenkor egy kicsit nehezebb, mikor hátrányban lépek a pályára, de ennek is megvan a különlegessége. Ami a gólokat illeti, bízom benne, hogy hamarosan elérem a százötven találatot. Kicsit érzem a térdem hátul, reméljük, semmi komoly” – fogalmazott a 145. NB I-es találatát jegyző csatár, aki ezzel egyedül áll az örökranglista 34. helyén.

Bognár György szerint megérdemelt volt a győzelmük, amihez az is kellett, hogy „elcsalják” az első félidőt.

– Félő volt, hogy a két nap regeneráció kevés lesz egy friss Mezőkövesdhez. Tartottunk tőle, hogy a hatvanadik-hetvenedik perctől ők irányítanak majd, így „elcsaltuk” az első félidőt. Visszaálltunk, ami nem nézett ki rosszul, jó támadásaink, kapufánk, helyzeteink voltak. Nekünk kellett volna vezetéssel a szünetre mennünk a játék képe alapján. Végül ez a hiba most belefért – értékelte a kilencven percet a paksiak trénere.

Az atomvárosiakra két idegenbeli bajnoki vár a Kecskemét és a Zalaegerszeg ellen, majd október 29-én a Kisvárdát fogadják.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!