Kosárlabda

2023.10.01. 12:51

Csirke Ferencet büszkeséggel tölti el, hogy ilyen csapata van

Jó csapat lehet az idei szezonban az Atomerőmű SE NB I-ben szereplő férfi gárdája, véli Csirke Ferenc, a piros-kékek vezetőedzője.

Teol.hu

Fotó: Molnár Gyula

„Büszkeséggel tölt el, hogy ilyen csapatom van! – mondta az ASE szakvezetője a bajnoki nyitány után. – Azt látom, hogy jó csapat lehetünk az idén. Voltak hiányzóink, de nem velük szeretnék foglalkozni, hanem azokról beszélnék, akik most a pályán voltak. Kevés különbség akadt, talán az figyelemre méltó, hogy az Olaj tizenegy hárompontost dobott, mi pedig csak hetet. Egy ilyen kiélezett mérkőzésen ez lehetett a döntő. Gratulálok a Szolnok győzelméhez, a csapatomnak, a fiataljainknak pedig ehhez a játékhoz. A szurkolótáboroknak is jár az elismerés, nagyszerű hangulatot teremtettek! Sokan elkísértek minket Paksról, nekik nagyon köszönjük a szurkolást!” – zárta összegzését Csirke Ferenc.

Mint arról beszámoltunk, az Atomerőmű SE Eilingsfeld János, Duda Sanadze és Mario Ihring nélkül játszott Szolnokon és szenvedett nagy csatában 73–67-es vereséget. 

A paksiak az első hazai találkozójukat október 8-án, vasárnap 18 órától játsszák az Egis Körmenddel. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!