OTP Bank Liga

2023.10.19. 16:30

Közel a visszatéréshez a kulcscsonttörést szenvedett paksi védő

Az augusztusban megsérült és operáción átesett Vas Gábor már elkezdte az edzéseket, de a visszatérésre még legalább egy hetet várnia kell.

Teol.hu

Vas Gábor még augusztusban sérült meg

Fotó: Koncz Márton

A paksiak 20 esztendős védőjének még augusztus közepén, az Újpest elleni hazai bajnokin (3–0) tört el a kulcscsontja, amikor egy ütközést követően rosszul érkezett a gyepre, majd hordágyon hagyta el a pályát. Az eset után egy héttel meg is operálták az utánpótlás-válogatott játékost, aki rehabilitációjának végén jár már.

„Egyre jobban vagyok szerencsére. Már kinn edzek a többiek mellett, és mindent csinálhatok, viszont a csapathoz még nem szállok be. A futás és a labdás részek újra tökéletesen mennek, kondi után egy kis feszülést érzek a vállamban, de fájdalmat már nem. Alszom rajta, mozgatom, semmi gondom nincs tehát, ugyanakkor továbbra is csináljuk a gyógytornát, és ha a jövő heti kontrollon mindent rendben találnak, teljesen visszatérhetek a srácokhoz” – fogalmazott a klub holnapján Vas Gábor.

A tolnai kötődésű, paksi nevelésű fiatal 2020 szeptemberében mutatkozott be az élvonalban, az előző idényben már alapembere volt Bognár György csapatának, így azt további harminchat bajnoki követett.

A tabella második helyén álló Paks szombaton 14.45 órakor Zalaegerszegen játszik, hazai pályán legközelebb október 29-én, a Kisvárda ellen szerepel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!