Vármegyei I-II. o. Kvalifikáció

2023.10.07. 18:10

Megszökött a többiektől a Bátaszéket is legyőző Bonyhád VLC

Nyolcadik mérkőzésén is veretlen maradt a Tolna Vármegyei I-II. osztály Kvalifikáció bajnokságában a Bonyhád VLC, miután hazai pályán 4–1-re legyőzte a Bátaszék SE-t.

Teol.hu

Lizák Péter duplázott a Bátaszék ellen

Fotó: Mártonfai Dénes

A listavezető fogadta a második helyezettet a forduló rangadóján, aminek végén a házigazda Bonyhád örülhetett. A völgységiek – egy meccsel többet játszva – hét pont előnyt harcolt ki a bátaszékiekkel szemben, megerősítve első helyüket a tabellán.

A Tolna bő negyedóra után már három góllal vezetett, a Tengelic viszont a második félidőben megnehezítette vendéglátója dolgát. A Bölcske emberhátrányban szerzett vezetést Pakson, az ASE azonban a 93. percben pontot mentett a szomszédvári rangadón. A kakasdiak három nyeretlen bajnokit követően győztek ismét a sorozatban harmadik meccsét elbukó Fadd kárára.

Tolna Vármegyei I-II. osztály Kvalifikáció, 8. forduló
Bonyhád VLC–Bátaszék SE 4–1 (1–0). Bonyhád, v.: Vámosi A. (Czagány, Kovács L.). Gólszerző: Lizák P. (52., 57.), Deli D. (38.), Lerch M. (77.), illetve Szűcs K. (74., öngól)
Faddi SE–Kakasd SE 0–4 (0–1). Fadd, v.: Szabó P. (Lengyel S., Debreceni K.). Gólszerző: Márk A. (32., 80., a második 11-esből), Márk K. (70.), Farkas A. (77.)
ASE Paks–Bölcskei SE 1–1 (0–0). Paks, v.: Szappanyos (Álló, Kapéter J.). Gólszerző: Nyúl P. (90+3.), illetve Horváth M. (86.). Kiállítva: Fenyősi (48., Bölcske)
Tolna VFC–Tengelici SE 4–2 (3–0). Tolna, v.: Farkas R. (Domokos L., Málinger). Gólszerző: Bucher (4.), Kelemen Zs. (6.), Schmidt F. (17.), Dudoma K. (76.), illetve Benizs (64.), Csótár (67.) 

A Mórágyi SE–Teveli Medosz SE, a Nagymányoki SE–Bonyhád-Börzsöny SE és az Aparhanti SE–Dombóvár FC mérkőzést vasárnap 15 órától rendezik. A Kisdorogi FC szabadnapos ezen a hétvégén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!