Teremfoci

2023.11.01. 12:39

A néhai kapus kislányát, Ginát támogatják a decemberi teremtorna bevételével

Gazdag Tibor kislányát segítik a decemberi teremtorna bevételéből a szervezők.

Teol.hu

Hihetetlen, hogy milyen gyorsan repül az idő. Már két éve nincs köztünk Gazdag Tibor, becenevén Polisz. A Dombóvári LK egykori kapusa 2021 novemberében, Mánfánál szenvedett halálos közlekedési balesetet. 

Kis Dániel nem felejti jóbarátját, teremtornával ápolja a néhai sportember emlékét. Idén decemberben már a harmadik Polisz Emléktorna következik a sorban. A HEMI Pannónia úti sportcsarnokába huszonnégy csapatot várnak a szervezők, a december 16-17-i, kétnapos tornára már lehet nevezni, mégpedig a főszervezőnél a 20/229–3508-as telefonszámon.  

A torna jótékonysági célt is szolgál, a teljes bevételt Gazdag Tibor kislányának, Ginának ajánlják fel. A sportcsarnokban adománygyűjtő dobozt is elhelyeznek, így aki szeretne, az tud segíteni az édesapját elveszítő kislánynak. 

A siker szakmailag is sokat ér, hiszen a torna győztese jogot szerez a 2024-es Minifutball Bajnokság nyugati döntőjén való részvételre. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!