Mérkőzés után

2023.11.26. 08:15

A rossz dobóforma okozta az Atomerőmű SE újabb vereségét Krasovec szerint

Jobban kell büntetőzni és a triplákat is hatékonyabban kell értékesíteni Sebastjan Krasovec szerint, ha az Atomerőmű SE győzni szeretne.

Berg Sándor

Fotó: Molnár Gyula

Nem tudott egyről a kettőre lépni az Atom, amely a zalaegerszegi sikere után a százszázalékos Alba ellen idei nyolcadik vereségét könyvelte el a szezonban. A paksiak vezetőedzője szerint a kilenc kihagyott büntető és a 21 százalékos triplamutató okozta a vesztüket.

„Úgy gondolom, hogy jobb játékot mutattunk, mint a DEAC ellen. Voltak jó megoldásaink, de még mindig vannak hiányosságok is. A hárompontosokat és a büntetőket jobb százalékkal kell dobnunk, illetve a támadó lepattanókat is hatékonyabban kell megszereznünk. Dolgozunk tovább” – nyilatkozta Sebastjan Krasovec.

Edzőjével értett egyet a Paksra pár hete érkezett Kassim Nicholson is, aki harmadik mérkőzésén is húzóembere volt csapatának.

„Gratulálok a csapatomnak a vereség ellenére is. Ez egy nehéz mérkőzés volt, sok büntetőt hagytunk ki és sok támadó lepattanót engedtünk az ellenfélnek, a hárompontosokat sem sikerült most jó százalékkal dobni, ezeken mindenképpen javítanunk kell” – fogalmazott 22 ponttal, 8 lepattanóval és 6 kiharcolt faulttal zárt erőcsatár.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!