Kosárlabda

2023.11.24. 18:30

A tavalyi vereségért is revansot akar venni a Tarr KSC Szekszárd

Nemzetközi meccs után ismét hazai bajnoki vár a Tarr KSC Szekszárdra. Djokics Zseljko gárdája szombaton az E.ON ELTE BEAC vendége lesz a női NB I-ben.

Teol.hu

Mányoky Rékáék győzni mennek a fővárosba, ahol tavaly meglepetésre kikaptak

Fotó: Denes Martonfai

A szekszárdiak egy végletekig kiélezett Európa-kupa-találkozón vannak túl, amelyet úgy veszítettek el a Mo­vistar Estudiantesszel szemben, hogy a negyedik negyed közepén még tíz ponttal vezettek, a spanyolok két büntetővel nyerték meg a rangadót.

A hétvégén ismét „hazatérnek” Theodoreán Alexandráék, akik a magyar bajnokságban a BEAC vendégei lesznek. Mondhatni, hogy egy kötelező győzelem előtt állnak a szekszárdiak, ami annak ellenére sem lesz egyszerű, hogy a fővárosiak eddigi öt fellépésük közül csupán egyet nyertek meg, de azt éppen legutóbb a BKG Prima Szigetszentmiklós otthonában (73–56).

Némiképp árnyalja a képet, hogy három vereségüket a DVTK-val, a Győrrel és a Sopronnal szemben szenvedték el, a Vasastól pedig úgy kaptak ki (77–80), hogy akár ők is nyerhettek volna. 

A szekszárdiak az előző idényben nagy meglepetésre 71–66-ra kikaptak a fővárosiaktól, most ezért is szeretnének revansot venni a kék-fehérek. 

Tippmix Női NB I., a 6. fordulóban
E.ON ELTE BEAC–Tarr KSC Szekszárd
Budapest, Gabányi Sportcsarnok, szombat, 18 óra. 
Vezeti: Lengyel Ádám József, Sörlei Attila, Gruber Nikolett Lilla. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!