Férfi kosárlabda

2023.11.28. 08:00

Az utolsó negyedben énekelték ki a Dombóvár szájából a győzelmet

Két győzelem után sorozatban harmadik vereségét szenvedte el a férfi NB II-es bajnokságban a Dombóvári Kosársuli KE, miután 72–63-re kikapott a Törökbálint vendégeként.

Berg Sándor

Pedig a hetedik és az utolsó hét perc közötti időszakban Szilágyi Tamás együttese vezetett, legnagyobb különbséggel a második negyed elején 22–15-nél. Az utolsó játékrészben a házigazda 12–0-s sorozattal fordított és megnyerte a mérkőzést.

– Csalódott vagyok és nem tudom hová rakni, amin átmegyünk. Nyilvánvaló, hogy egy jó szezonkezdés után jött két-három sérülés, amivel gödörbe kerültünk és egyelőre nem tudunk kilábalni belőle. Addig, amíg nem tudunk normális edzést végezni és nem tudunk egymásért „meghalni” a pályán, nem fogunk nyerni – fogalmazott kritikusan Szilágyi Tamás. – Tíz-tizenöt támadólepattanót engedtünk a hazai csapatnak, ami nagyon sok és itt ki kell mondani, hogy egy magasember nélkül a mai kosárlabdába nehéz érvényesülni – tette hozzá az ötödik helyen álló dombóváriak edzője.

NB II, Nyugat, a 6. fordulóban
RADOBASKET Törökbálint–Dombóvár Kosársuli KE 72–63 (13–19, 19–15, 14–16, 26–13)
Törökbálint, v.: Gyurka, Lázár Zs. 
Dombóvár: Takács A. 8/6, Kőnig 17/15, Tóth V. 13, Pölöskei 2, Balogh R. 8. Csere: Lép 2, Laufer 13/9, Roósz, Molnár M. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!