Labdarúgás

2023.11.29. 09:30

Érkezik a Ferencváros, ne hagyja az utolsó pillanatra a jegyvásárlást!

Online és a jegyautomatán keresztül már meg lehet váltani a belépőt a december 10-i Paksi FC–Ferencváros bajnokira.

Berg Sándor

Kedden elindult a jegyértékesítés a Paksi FC–Ferencváros bajnoki mérkőzésre, a belépőket ugyanakkor egyelőre csak online és a Fehérvári úti stadion előtt álló jegyautomatában lehet megvásárolni. Személyesen december 7-én indul az árusítás, azon a nyitónapon 13 és 17 óra között tart nyitva a 2-es pénztár, 8-án (péntek) 9, kilencedik és meccsnapon 8 órakor indul a jegyértékesítés, írja a paksi klub holnapja.

Az atomvárosi vezetőség kéri a szurkolókat, hogy a nagy érdeklődés miatt, amennyiben lehetőségük van rá, elővételben váltsák meg a belépőjüket. A hazai szektorokba történő jegyvásárláshoz kötelező a személyes adatok megadása, míg a vendégszektorokba FTC szurkolói kártya szükséges.

A december 10-én 18 órakor kezdődő mérkőzés lesz a két csapat harmincnyolcadik bajnoki összecsapása, az örökmérleg természetesen ferencvárosi fölényt mutat. A fővárosiak 21, a paksiak 6 győzelmet számlálnak tíz pontosztozkodás mellett. A Tolna vármegyeiek azonban az elmúlt években is többször megnehezítették már a rekordbajnok dolgát, és bár augusztusban a Fradi 6–1-re nyert a Groupama Arénában, a legutóbbi paksi találkozót Bognár György csapata győzött 3–1-re.

Nem meglepő, hogy a mezőny kirakatcsapata vonzza a legtöbb nézőt a Fehérvári útra, a legutóbbi mérkőzések szinte mindegyike közel telt ház előtt zajlottak. Idén áprilisban 4.280, egy évvel korábban 4.201, 2021 októberében pedig 4.011 szurkoló váltott belépőt a két zöld-fehér csapat bajnokijára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!