OTP Bank Liga

2023.11.20. 18:00

Már a visszatérésén dolgozik Böde Dániel, a Paksi FC ikonja

Elkezdhette a könnyített futóedzést Böde Dániel, a Paksi FC csapatkapitánya azt követően, hogy a Budapest Honvéd elleni kupamérkőzésen combsérülést szenvedett.

Teol.hu

Böde Dániel már elkezdte a könnyített edzést

Fotó: Török Attila

November elején a Budapest Honvéd elleni Magyar Kupa-találkozón (a paksiak 2–2 után tizenegyesekkel jutottak tovább) sérült meg Böde Dániel, akinek a bal combhajlítóján egy négy centiméteres beszakadás keletkezett. 

A Paksi FC csapatkapitánya így kihagyta az atomvárosiak MTK Budapest (0–0) elleni hazai, valamint a Debreceni VSC (0–1) elleni idegenbeli bajnokiját, de most azon van, hogy minél előbb visszatérhessen társai közé.

„Már elkezdtem az egyenes vonalú, irányváltások nélküli futásokat, tehát jól haladok, és fájdalom sincs már – fogalmazott klubja holnapján az eddig négyszázötvennégy NB I-es találkozót számláló támadó. – Gyógytornára és lézeres, mágneses, valamint ultrahangos kezelésekre járok. Pontosan még nem látjuk, mikor térhetek vissza, de minden nap szüntelen azért dolgozom, hogy mielőbb újra a pályán segíthessem a csapatot” – tette hozzá Böde Dániel.

A 37 éves támadó az idei szezonban tíz bajnokin kapott lehetőséget Bognár György vezetőedzőtől az OTP Bank Ligában, s ezeken a találkozókon két gólt szerzett. 

A bajnoki tabellán a Ferencváros mögött második helyen álló Paksi FC – várhatón azért még Böde nélkül – pénteken 20 órakor a Diósgyőrt fogadja a Fehérvári úton. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!