Ingyenes járat

2023.11.04. 13:58

Meccsjárat indul az MTK elleni összecsapásra

Ingyen utazhatnak a PK Kft. által biztosított meccsjáraton az MTK elleni összecsapásra november 5-én vasárnap a szurkolók – tájékoztatott a kft.

Teol.hu

Forrás: Facebook

Fotó: Szep Zsoka

Ingyen utazhatnak a PK Kft. által biztosított meccsjáraton az MTK elleni összecsapásra november 5-én vasárnap a szurkolók – tájékoztatott a kft. 

Az NBI-es paksi labdarúgó csapat szurkolói a Paksi FC és a Paksi Közlekedési Kft. között létrejött megállapodás révén az OTP Bank Liga NBI őszi fordulójának minden hazai mérkőzése esetében választhatják az ingyenes meccsjáratot a Fehérvári úti stadionba és vissza. 

A szurkolók által már jól ismert útvonalon közlekedő járat a mérkőzés kezdete előtt 55 perccel indul a Gesztenyés utcából és a település nagy részét bejárva szállítja a meccsre kilátogatókat a paksi stadionba, majd a mérkőzés lefújása után 15 perccel indul vissza ugyanazon az útvonalon. A buszra odafelé csak a stadionnál szállhatnak le, visszafelé pedig csak a stadionnál szállhatnak fel az utasok. 

A budapestiek elleni meccs 18.30-kor kezdődik, tehát az ingyenes járatot 17.35 órakor indítják a Gesztenyés utcából, a meccs után pedig várhatóan 20.30 órakor indul vissza a Sportpálya megállóból. 

További információk ezen a linken érhetők el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!