U19-es focibajnokság

2023.11.27. 20:01

Frissítve! Nem hisszük, ha nem látjuk: öngólokkal nyert Kisdorogon a Bonyhád-Börzsöny

A Tolna Vármegyei U19-es bajnokság hétvégi fordulójában a Bonyhád-Börzsöny SE nem lőtt gólt, mégis 4–0-ra nyert a Kisdorogi FC vendégek.

Berg Sándor

Frissítés (november 28.)

Az MLSZ Adatbankban a játékvezető tévesen vitte fel a Kisdorogi FC–Bonyhád-Börzsöny SE U19-es bajnoki mérkőzés jegyzőkönyvét. A helyes végeredmény 4–0 a hazai csapat javára.

Gól nélkül maradtak a hétvégén a bonyhád-börzsönyiek az U19-es bajnokságban, mégis négy góllal győzött Kisdorogon, köszönhetően annak, hogy a hazaiak balszerencsés napot fogadtak ki. Az MLSZ Adatbank szerint a hazai (ön)gólok sorát Miklós Renátó Bence indította, majd Varga Bálint kétszer is bevette saját csapata kapuját, a kettő között pedig Stölkler Bálint is rossz hálót zörgetett meg.

A negyedik legjobb védelemmel rendelkező kisdorogiak nyolc győzelemmel, három döntetlennel és három vereséggel az ötödik helyen zárták az őszi szezont, míg a jelenleg tizenharmadik bonyhád-börzsönyiekre két elhalasztott mérkőzés vár még.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!