Labdarúgás

2023.11.09. 15:01

Rossz hír a Paksi FC-nek, beszakadt Böde Dániel combhajlítója

Egy ideig nem számíthat Böde Dániel játékára a Paksi FC.

Teol.hu

Böde Dániel egy ideig nem léphet pályára

Fotó: Földi Imre

Az NB I-ben második helyen álló atomvárosi klub a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a 37 éves futballista combhajlítójában szakadást mutattak ki az elmúlt napokban elvégzett képalkotó vizsgálatok. 

Böde Dániel a Budapesti Honvéd otthonában lejátszott Magyar Kupa-mérkőzésen sérült meg, mint írják, a hosszabbítás első perceiben egy ütközést követően kapott a bal combjához. Akkor senki sem gondolta, hogy nagy a baj, hiszen Böde végigküzdötte a kétszer tizenöt percet. 

Mostanra érkezett meg az  MR-vizsgálat eredménye, ami egy négy centiméteres beszakadást mutatott ki a csatár combhajlítójában. Mint írják, Böde Dánielre minimum kéthetes kihagyás vár, ami alatt gyógytornával, kezelésekkel és rehabilitációs tréningekkel telnek majd a napjai.

Az említett kupameccset 2–2 után tizenegyesekkel 5–4-re nyerte meg a Paksi FC, amely ezzel bejutott a legjobb 16 közé, s azóta már az is kiderült, hogy a nyolc közé kerülésért az Újpest lesz az ellenfelük.

A Paks a bajnokságban vasárnap 18.30 órától a Debrecen otthonában lép pályára. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!