Teremfoci

2023.12.28. 14:31

A Csütörtök 1/2 Hét nevű formáció nyerte meg a Blatt Vince-emléktornát

A Csütörtök 1/2 Hét elnevezésű csapat nyerte meg a Pakson megrendezett Blatt Vince-emléktornát.

Teol.hu

A Csütörtök 1/2 Hét nevű formáció végzett az első helyen a paksi tornán

Fotó: Beküldött kép

Csütörtökönként fél hétkor játszik az ASE műfüves pályáján az a baráti formáció, amelyik most megnyerte a Blatt Vince-emléktornát. Karácsony után immáron nyolc éve jönnek össze a sportbarátok, a kezdetben Bejgli Kupaként induló kupát három éve keresztelték át Blatt Vince-emléktornára. A szeniortornán ötvenhez közeli, vagy azon túli futballisták kergetik a bőrt, s mutatják meg, hogy bár az idő elszaladt, focizni nem felejtettek el. 

A szekszárdi Tomagro a második helyen végzett a tornán
Fotó: Beküldött kép

Az idei tornára, amelyet december 27-én rendeztek, négy csapatot hívtak meg a szervezők a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola tornatermébe. A győzelmet a Csütörtök 1/2 Hét elnevezésű csapat szerezte meg, a második helyen a foghíjasan felálló, s sérülések által is sújtott Tomagro végzett, az ASE Öregfiúk lett a harmadik, a Madocsa Öregfiúk pedig a negyedik. Mint a szervezők fogalmaztak, nem a végeredmény, hanem a barátság ápolása a fontos. Jövőre ismét összejönnek, s ugyanúgy fociznak egy jót. 

Eredmények: Csütörtök 1/2 Hét–ASE Öregfiúk 2–2, Tomagro–Madocsa Öregfiúk 4–2, Csütörtök 1/2 Hét–Tomagro 4–2, ASE Öregfiúk–Madocsa Öregfiúk 4–0, Tomagro–ASE Öregfiúk 3–1, Csütörtök 1/2 Hét–Madocsa Öregfiúk 4–2. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!