Felkészülési mérkőzések

2023.12.28. 16:16

Kétszeres bolgár bajnokkal is megmérkőzik Belekben az őszi első Paksi FC

Idén is a törökországi Belekben edzőtáborozik majd január közepén a Paksi FC, az őszi bajnok összesen hat felkészülési mérkőzéssel hangol az OTP Bank Liga tavaszi idényére.

Teol.hu

Könyves Norberték idén is a törökországi Belekben készülnek fel a tavaszi versenyfutásra

Fotó: Molnár Gyula

Bognár György csapata rövid pihenőt követően január 2-án kezdi meg felkészülését a február elei bajnoki folytatásra. A paksiak az első két hetet szokásuknak megfelelően a Fehérvári út edzőpályáján töltik, majd tíz napra hagyományosan a törökországi Belekbe utaznak.

Az atomvárosiak – az előzetes menetrend szerint – az indulás előtt megmérkőznek az NB II-es Siófokkal (január 10., 12 óra) és a másodosztályban újonc BVSC-Zuglóval (január 13., 12 óra), az edzőtáborban pedig négy találkozót játszanak majd. Előbb a lengyel élvonalban szereplő Pogon Szczecin „B”, majd „A” gárdájával (január 19.), később az osztrák Bundesligában újonc FC Blau-Weiss Linz (január 24.), végül a bolgár első osztályú Botev Plovdiv (január 26.) lesz az ellenfél.

Az őszi bajnok Paks a február első hétvégéjén folytatódó bajnokság tavaszi nyitófordulójában a negyedik helyen álló Puskás Akadémiát fogadja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!