Labdarúgás

2023.12.20. 12:04

Lelkileg is nyomasztó hónapokon van túl a paksiak tehetsége

Négy hónap után a Fehérvár otthonában tért vissza a pályára Vas Gábor, a Paksi FC tehetsége.

Teol.hu

Vas Gábor négy hónap után tért vissza

Fotó: Szabó Miklós

Felemásra sikerült az őszi idény zárása a Paksi FC-nek, amely mondhatni simán kikapott 3–0-ra a jó erőkből és remek formába lendülő Fehérvár otthonában. Öröm az ürömben, hogy kulcscsonttörése után ismét pályára léphetett Vas Gábor, míg Szécsi Patrik személyében újabb paksi fiatal mutatkozott be az élvonalban.

„Sajnos a mérkőzés eredménye miatt csalódott vagyok, ami engem illet, rettentő módon elfáradtam. Külön edzettem, így azért gondoltam, hogy nem leszek a legjobb állapotban, de már az első félidőben éreztem, kemény mérkőzés vár majd rám, így is lett – fogalmazott az augusztus 19-én az Újpest ellen kulcscsonttörést szenvedő Vas Gábor.

A 20 éves védő elárulta, lelkileg is nehéz időszakot hagyott maga mögött, mert ugyan tavaly a másik vállával volt sérült, nem emlékezett rá, hogy ennyire megterhelő ez az időszak. 

„Minderre még rátett egy lapáttal, hogy régóta úgy éreztem, készen állok a visszatérésre, de aztán a röntgenfelvételek alapján az orvosok ezt nem hagyták jóvá egészen a múlt hét közepéig. Most még egy-két napig pihenek, aztán indítom a különmunkát, jóval a társak előtt, hogy a január másodikai kezdésre utolérjem őket, és februárban már a régi szinten bírjam a meccsterheléseket” – tette hozzá a fiatal védő.

A 19 éves Simon Barnabással kiegészülve, aki egy félidőt kapott a Fehérvár ellen, összesen 145 egységgel gyarapodtak a Paksi FC „fiatal percei”, ami a végelszámolásnál még fontos lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!