Teremfoci

2023.12.13. 13:23

„Még ma is azt várom hogy benyit az öltözőbe és felébredek a rossz álomból”

Harmadik alkalommal rendezik meg most szombaton, Dombóváron a Polisz Emléktornát. A teljes bevételt a néhai kapus kislánya kapja.

Teol.hu

Fotó: Dani

Kis Dániel Péter nem feledi jóbarátját, Gazdag Tibort. A DLK mindig jókedélyű kapusa 2021 novemberében, Mánfánál szenvedett halálos közlekedési balesetet. A dombóvári futballista és klubvezető azóta emléktornával tiszteleg jóbarátja sportemberi nagysága előtt. „Hihetetlen, hogy milyen gyorsan repül az idő, felfoghatatlan, hogy nincs köztünk, még ma is azt várom hogy benyit az öltözőbe és felébredek a rossz álomból” – mondta Kis Dániel Péter, aki hozzátette, az idei emléktornával is a kapus félárván maradt kislányát segítik. 

Idén sem marad el a torna, most szombaton, december 16-án tizenhat csapat küzd meg az elsőségért a HEMI Pannónia úti sportcsarnokában. Az Ajleű négyesben a Keczelhegy FC, a Vegyigyümi, az Alkoholisták és a Hetvehely, a B-ben, a Kétballábasok, a Tárnok Trans, az SHS Kft. és a Belo Bt. szerepel, a C-ben a The Magic Young, a DLK, a Toponár SE és a Tamási II szerepel, míg a D-ben a Gia Hungária, a Dominance Gold és a Bükkösd Ökopark mellett a barátokból összeállított Polisz Team kapott helyet. A keresztjáték öt óra után kezdődik, a döntőt nyolc óra után rendezik. 

A főszervező hozzátette, tombolasorsolást is tartanak, amelyen értékes ajándékokat lehet nyerni. A fődíj egy 100 ezer forint értékű wellness hétvége, a magyar válogatott védő, Botka Endre által viselt és aláírt Ferencváros-mez, de meg lehet nyerni a Puskás Akadémia kapusának, Markek Tamásnak a mezét is. A szervezők mindenkit várnak, az emléktorna kiváló program lehet ezekben az esős napokban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!