Férfi futsal

2024.01.16. 17:46

A PTE-PEAC lesz a tolnaiak ellenfele a Magyar Kupában

Az NB I-es PTE-PEAC-ot sodorta a szerencse a Tolna-Mözs útjába a Férfi Futsal Magyar Kupa sorsolásán.

Teol.hu

Már a legjobb nyolc közé jutás a tét a férfiak kupasorozatában. A Tolna-Mözs NB III-as gárdája az NB II-es Nagykanizsai Futsal Club elleni 4–1-es győzelmével vívta ki a legjobb tizenhat közé kerülést, s így most egy élvonalbeli alakulatot fogadhat Ágics Péter alakulata. 

A pécsiek jelenleg a tizedik helyen állnak a tizenkét csapatos élvonalban, 19 meccsen 3 győzelem, 3 döntetlen és 13 vereség a mérlegük. Legismertebb játékosuk a 40 éves Koller Krisztián, aki annak idején az NB I-es nagypályás bajnokságban a Pécsi MFC, a Nyíregyháza és a Zalaegerszeg színeiben is pályára lépett. 

A tolnaiak az NB III-as bajnokság Dél-Nyugati csoportjában szerepelnek, és eddigi 7 bajnokijukat imponáló teljesítménnyel, 7 győzelemmel tudták le. A kanizsaiak elleni bravúrgyőzelem után a pécsiekkel szemben sem feltartott kezekkel futnak majd ki a pályára Sásdi Bencéék. A tolnaiak lesznek a pályaválasztók, az összecsapást február 19-én játsszák, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!