Futsal

2024.01.09. 13:15

Bravúrgyőzelemmel kezdett a Magyar Kupában a Tolna-Mözs

A Férfi Futsal Magyar Kupa 2. fordulójában a Tolna-Mözsi FSE hazai pályán legyőzte a magasabb osztályban szereplő Nagykanizsát, ezzel bejutott a legjobb tizenhat csapat közé.

Berg Sándor

Sásdi Bence lőtte a tolna-mözsiek harmadik gólját

Fotó: Kiss Albert

Tavaly még az NB II-es bajnokságban csapott össze a két gárda (akkor mindkét csapat hozta a hazai meccsét), idén a Tolna-Mözs már egy osztállyal lejjebb, de százszázalékos mérleggel szerepel, így kellő önbizalommal várhatta a legutóbbi öt mérkőzéséből négyet megnyerő nagykanizsaiakat.

A két jó formában lévő egylet összecsapását Ágics Péter együttese kezdte jobban, sőt az első félidőre háromgólos előnnyel mehetett. A remek húsz percet produkáló hazaiak a szünet után tovább növelték előnyüket, amin csak kozmetikázni tudott a magasabb osztályú ellenfél.

Az NB I-es klubok közül egyedül az Aramis botlott (az Újpest kedd este játszik a BEAC-cal), így többek között a Haladás, a Veszprém, a Berettyóújfalu, valamint a Kecskemét is továbbjutott, és akár közülük is kikerülhet a Tolna-Mözs következő ellenfele.

Magyar Kupa, a 16 közé jutásért
Tolna-Mözsi FSE–Nagykanizsai Futsal Club 4–1 (3–0)
Tolna, v.: Fehérvári (Minda, Bacsi)
Tolna-Mözs: Merkl D. – Gödör, Kneller, Szabó G., Paksi. Csere: Wachtler, Sásdi B., Keszthelyi, Laczkó, Ágics P., Mészáros B., Deli D.
Nagykanizsa: Szakmeiszter – Kollár P., Bolla, Schuller, Kovács Gy. Csere: Szőke R., Bagó, Szőke Á., Dömötörfy
Gólszerző: Keszthelyi (7.), Deli D. (11.), Sásdi B. (16.), Laczkó (22.), illetve Bolla (26.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!