Teremfoci

2024.01.09. 11:30

Nyolc év után ült vissza a Kocsmáros Kupa trónjára a Kedves Presszó

A 2016-os sikere után ismét a helyi Kedves Presszó végső sikerével zárult a XIX. Kocsmáros Kupa a bonyhádi sportcsarnokban.

Teol.hu

Második alkalommal hódította el a Kocsmáros Kupát a bonyhádi Kedves Presszó

Fotó: Bölcsföldi Zoltán

Az idei Kocsmáros Kupa sem maradt meglepetések és izgalmak nélkül, hiszen az A-jelű „bonyhádi négyesből” az újonc Ropi-Box zárt az első helyen és vitte tovább a sok évvel ezelőtt igen sikeres Hangulat Sörözőt, valamint a legutóbbi két kiírás győztesét, a Titkos/Giovannit. A B-csoportból a Ti-To Ételbár zárt elsőként, a hidasi Adler Presszó és a mucsfai Magyar Kocsma szintén továbbment, a C-jelű kvartettet a Kedves Presszó kapott gól nélkül, hibátlanul hozta le, a 2017-es bajnok Börzsöny Pub jobb gólkülönbséggel jutott a nyolc közé a véméndi Vedelde ellenében.

Kemény-Kovács Dóra (Magyar Kocsma) képviselte a hölgyeket a tornán
Fotó: Bölcsföldi Zoltán

A negyeddöntőben a mucsfaiak kiejtették a Ropi-Box, de kiesett a 2017-es bajnok Börzsöny Pub is. Az elődöntőben a 2016-os győztes Kedves Presszó továbbra is magabiztosan menetelt, míg a címvédő hosszabbításra kényszerült a Magyar Kocsma ellen, de ezúttal is szerencséje volt. A harmadik helyért kiírt mérkőzésen a Kemény-Kovács Dóra személyében egy amazont is bevető mucsfai gárdának egyetlen gól is elég volt a bronzéremhez. A döntőben az egész nap bukdácsoló címvédőnek már nem volt szerencséje, a Kedves Presszó hozta a napi formáját és – a Győrfi Gábor, Győrfi Milán apa-fia párossal – az aranycsatát is magabiztosan, kapott gól nélkül húzta be.

A torna legjobb játékosának Győrfi Milánt (Kedves Presszó), a legjobb kapusnak Kiss Hunort (Titkos/Giovanni) választották, míg a gólkirályi címet Sárközi János (Titkos/Giovanni) érdemelte ki hat találattal. A kupa valódi érzetét a bajnok adta vissza leginkább, kiérdemelve a Drink Team különdíjat, a Drink Man pedig Krájer Ádám (Börzsöny Pub) lett.

Eredmények, kieséses szakasz
Negyeddöntők: Adler Presszó (Hidas)–Börzsöny Pub 3–1, Magyar Kocsma (Mucsfa)–Ropi Box (Bonyhád) 3–2, Titkos/Giovanni (Bonyhád)–Ti-To Ételbár (Bonyhád) 2–1, Kedves Presszó (Bonyhád)–Hangulat Söröző (Bonyhád) 2–0
Elődöntők: Kedves Presszó–Adler Presszó 2–0, Titkos/Giovanni–Magyar Kocsma 1–0 (h.u.)
Bronzmérkőzés: Magyar Kocsma–Adler Presszó 1–0
Döntő: Kedves Presszó–Titkos/Giovanni 3–0

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!