Teremfoci

2024.01.06. 13:34

Olyan nagy volt az érdeklődés a teremtorna iránt, hogy még egyet ki kellett írni

Annyira nagy volt az érdeklődés a DLK jövő szombati amatőr kupája iránt, hogy pillanatok alatt elkeltek a helyek.

Teol.hu

Pedig csak csupa amatőrökből álló csapatot vártak a szervezők, akik előre kikötötték, NB-s bajnokságból és a vármegyei első osztályból senki sem nevezhet, csak a vármegyei második, harmadik, illetve negyedik (ahol még van ilyen) ligákban szereplők játszhatnak. Kis Dániel sem gondolta, hogy ilyen gyorsan betelik majd a létszám, de úgy tűnik, a szervező által meghirdetett tornáknak nagy a keletje. 

Még tavaly év végén írtunk a harmadik alkalommal megtartott Polisz-emléktornáról, amelyen amellett, hogy kitűnő meccseket láthattak a kilátogató drukkerek, egész nap telt ház előtt zajlottak a küzdelmek. Most is valami hasonlóra lehet számítani az Esterházy Miklós Szakképző Iskola csarnokában, ahol jövő szombaton nyolc csapat küzdhet a helyezésekért, egy héttel később viszont akár tizenhat gárda is jöhet a harmadik DLK Kupára. Utóbbira január tizenharmadikáig lehet majd jelentkezni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!