Kosárlabda

2024.01.07. 19:00

Studer Ágnes vesztes mérkőzésen mutatkozott be a Flammes Carolóban

Ígéretes játékkal mutatkozott be Studer Ágnes a francia Flammes Carolo színeiben, csapata ugyanakkor 71–64-re alulmaradt a Charnay vendégeként.

Teol.hu

Studer Ágnes jó játékkal mutatkozott be a Carolóban

Forrás: Flammes Carolo

Fotó: William Fostier

A kezdőcsapatban kapott helyet első mérkőzésén a Flammes Carolónál Studer Ágnes, aki végül 18 perc alatt 4 ponttal (2/2 dupla, 0/1 tripla), 3 lepattanóval és 3 gólpasszal, valamint egy szerzett és két eladott labdával zárta első francia bajnokiját.

A vasárnap bajnoki találkozó a félidőben 33–33-as döntetlenre állt, majd a Charnay a harmadik negyed elején tizennégy ponttal (49–35) el tudott lépni. A záró felvonásban aztán fordított a Carolo, de a végén a hazaiak 71–64-re behúzták a mérkőzést. Studer Ágnes együttese – öt győzelem mellett – szezonbeli hatodik vereségével lecsúszott a már alsóházat jelentő kilencedik helyre a tizenkét csapatos bajnokságban.

Az Eurobasket szakportál a 2023-as év legjobb európai irányítójának megválasztott felsőnánai játékos decemberben közös megegyezéssel távozott a török Mersintől, s írt alá a francia csapathoz, ahol karácsony után állt munkába.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!