Atlétika

2024.02.16. 12:25

A Böndör testvérek után Városi Roland is távozott az AC Bonyhádtól

Alig másfél héttel azután, hogy a Böndör testvérek bejelentették, hogy Győrben folytatják, újabb tehetséges sportoló távozott a bonyhádi nevelőklubtól.

Teol.hu

Városi Roland mostantól a Ferencvárosnak szállíthatja a jobbnál jobb eredményeket

Fotó: Mate Reka

Február elején a MASZ Fedettpályás Versenyén Városi Roland, az Atlétikai Club Bonyhád futója 400 méteren megnyerte a futamát, s a 48,95 másodperces ideje az 50 fős mezőnyben a negyedik helyezést jelentette. Az eredménye biztató volt az országos bajnokság előtt, éremmel kecsegtetett... 

Ha össze is jön az az érem, azt már nem a bonyhádi klubnak fogja szállítani a kiváló futó, aki immáron a Ferencváros színeiben fog rajthoz állni. A fiatalember már hónapok óta készül a fővárosi egyesület színeiben, most pedig bejelentette a klub, hogy az atléta a Fradiban folytatja. 

„Kedves bonyhádiak! Köszönettel tartozom a hosszú éveken át tartó kitartó támogatásért, amit edzőimtől, testnevelőmtől és a klub vezetőségétől kaptam. Mindig mellettem álltatok, és ezért igazán hálás vagyok. Szeptemberben megkezdtem tanulmányaimat a Budapesti Műszaki Egyetem biomérnök szakán, így egyértelművé vált, hogy új edző, egyben új klub után kell nézzek. Lassan négy hónapja edzek a Ferencvárosnál Karlik Pál irányítása alatt, így a további sikeres együttműködés érdekében a klubváltás mellett döntöttünk.” 

„Hálás vagyok, hogy bonyhádi atlétaként viselhettem a címeres mezt, ezzel öregbíthettem a város és a klub hírnevét. Mindig örömmel fogok visszatérni Bonyhádra. Szeretnék sok sikert kívánni az AC Bonyhád versenyzőinek és edzőinek a jövőben. Végül, de nem utolsó sorban, szeretném kifejezni hálámat az edzőimnek: Ferenczi Imrének és Scheidler Gézának, akik nemcsak az atlétikapályán, hanem a mindennapi életben is sok támogatást nyújtottak számomra” – búcsúzott Városi Roland.

Böndör Mártont testvére, és edzője, Böndör Dániel is elkísérte Győrbe, s ott is együtt dolgoznak majd a sikerekért. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!