Labdarúgás

2024.02.01. 10:35

A Szekszárdi UFC és a Paksi FC is vereséggel kezdte felkészülését

A Szekszárdi UFC a csoportrivális Szentlőrinctől kapott négy találatot, a Paksi FC második csapata Kaposváron maradt alul négygólos mérkőzésen.

Teol.hu

A paksi Kovács Flóriánt háromszor mattolta a Kaposvár

Fotó: Lang Róbert

Lejátszotta első téli felkészülési mérkőzését az NB III-ban szereplő Szekszárdi UFC, amely korán hátrányba került a bajnoki címre pályázó Szentlőrinc otthonában. A csoportrivális baranyaiak a 80. percben már 4–0-ra vezetettek, végül Járfás Gergő passzából Budai Dávid a végén megszerezte a sárga-feketék szépítő találatát.

A Paksi FC fiataljai is a szintén a Dél-Nyugati csoportban szereplő Kaposvár ellen nyitották edzőmeccseik sorát, és a 18 éves Ádám Dominik – a Sonline beszámolója szerint – közvetlenül szögletből szerzett találatával tíz perc után vezettek is. A fölényben futballozó Rákóczi még az első félidőben fordítani tudott, és bár a szünet után ellenfele fölé kerekedett Kindl István csapata, újabb gól már nem született.

Eredmények
Szentlőrinc SE (NB III)–Szekszárdi UFC 4–1 (2–0)
Szekszárd, kezdő: Pomozi – Kozma, Fekete M., Ágics, Tóth D. – Arena, Gellér, Budai D. – Kiszely, Paksi, Csapó. 2. csapat: Bognár Zs. – Kárpáti K., Arena, Péter A., Béla D., Tóth D. – Kiszely (Mester, 75.), Lékó, Budai D. – Járfás, Keresztes. Vezetőedző: Mészáros István
Gólszerző: Csörgő (14.), Németh (36.), Novák (76.), Kiss-Szemán (80.), illetve Budai (85.)

Kaposvári Rákóczi FC (NB III)–Paksi FC II 3–1 (3–1)
Paks II: Kovács F. – Köllő, Ádám D., László M., Szabó A., Perger, Ignácz, Lapu, Palóka, Pesti, Szauer. Csere: Babos, Binder, Pupp, Győrfi, Máté Cs., Répási, Gáspár, Holka, Marosi, Bakodi. Vezetőedző: Kindl István
Gólszerzők: Babinszky (29., 32.), Ekker (34.), illetve Ádám D. (11.)

Dunaújváros (NB III)–FC Dunaföldvár 2–2
Dunaföldvár: Vukman, Wolland, Görög, Gál, Berekali, Tamás, Ladányi V., Dorogi, Molnár S., Horváth A., Kövesdi, Keringer, Polgár, Horváth B., Nagy, Tóth M., Rabi. A dunaföldváriak első találata öngól volt, a másodikat Molnár S. jegyezte.

A szekszárdiak szombaton 12 órakor az ugyancsak NB III-as Martfűt fogadják, az atomvárosiak 11 órára a csoportellenfél Mohácshoz látogatnak, míg a földváriak a III. Kerülethez utaznak (12 óra).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!