Edzői nyilatkozat

2024.02.17. 10:30

Bognár György: – Ritkán fordul elő az ilyesmi, de hozzátartozik a játékhoz (gólösszefoglalóval)

Senkit nem akar elmarasztalni a Zalaegerszeg ellen elveszített bajnoki után Bognár György. A Paksi FC vezetőedzője szerint idén most játszott a legjobban csapata, de a gólszerzéssel nem volt szerencséjük.

Teol.hu

Bognár György szerint az idei legjobb játékát nyújtotta a Paks

Fotó: Molnár Gyula

„Furcsa, de pont ezen a mérkőzésen játszottunk idén a legjobban – kezdte értékelését a Zalaegerszegtől elveszített hazai bajnoki után Bognár György. – Mezőnyfölényben játszottunk, főleg az első félidőben. Kettő nullánál, három egynél nem tudom, hogyan kaptunk gólt, hiszen az ellenfél nem nagyon támadott. A futball viszont megbüntetett, mert kényelmesre vettük a mérkőzést. Bár rengeteg helyzetünk volt a végén is, nem volt szerencsénk a gólszerzéssel.”

A paksiak vezetőedzője kitért a harmadik és negyedik zalaegerszegi találatra, amiket szerencsétlen mozdulat előzött meg, becsapva ezzel a paksi kapust.

„Szapi (Szappanos Péter – A szerk.) eddig több mérkőzésen hozta a pontokat, de ez is benne van a futballban. Ritkán fordul elő az ilyesmi, de hozzátartozik a játékhoz. Nem szeretnék senkit elmarasztalni, még egyszer mondom, a csapatjáték jól működött, de nagy pechünk volt. A mérkőzés nagy részében úgy nézett ki, simán, gólokkal nyerünk, hozzáállásban és minőségben em volt probléma, négy-öt gólt rúgni kellett volna, helyette kaptunk négyet” – tette hozzá Bognár György.

A paksiak jövő héten vasárnap 15 órakor a jelenleg sereghajtó Kisvárda vendégei lesznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!