Labdarúgás

2024.02.01. 15:00

A Bonyhád kikapott a pécsi fiataloktól, a Bátaszék NB III-as csapatot győzött le (galéria)

A Bonyhád VLC hatgólos mérkőzésen maradt alul felkészülési mérkőzésen a Pécsi MFC U19-es csapatával szemben, de a Kakasd SE is vereséget szenvedett Sárbogárdon. A Bátaszék SE ugyanakkor NB III-as ellenfelet győzött le.

Berg Sándor

A pécsi fiatalok kihasználták a Bonyhád hibáit (fehérben Erdélyi Zsolt)

Fotó: Máté Réka

Második edzőmeccsén elszenvedte első vereségét a Bonyhád VLC, amely Szűcs Krisztián védéseivel az első félidőt még megúszta kapott gól nélkül, a szünet után viszont a pécsi fiatalok gólokkal büntették a völgységiek hibáit. 

A Váz-Bau Kupa-győztes Kakasd is először kapott ki téli felkészülése alatt, a Himesháza (4–3) és a Baja (5–3) legyőzését követően szerdán Sárbogárdon maradt alul. A Bátaszék viszont először örülhetett sikernek, a véméndiek elleni 2–3 után Tóth Tamás két szabadrúgásgóljával az NB III-as Mohács otthonában diadalmaskodott egy jó iramú, brusztos mérkőzésen.

Eredmények
Bonyhád VLC–Pécsi MFC U19 2–4 (0–0)
Bonyhád: Szűcs K. – Heisler, Erdélyi, Laki, Báló – Hock, Major, Lerch, Márkvárt – Cseh T., Lizák P. Csere: Schleinig (kapus), Jerabek, Pap R., Rogács, Antal, Niklós R., Sásdi A., Deli, Sásdi B. A bonyhádi gólokat Hock Attila és Pap Roland szerezte.

Sárbogárd (megyei I.)–Kakasd SE 5–1
Kakasd: Siklósi (Zsiga) – Bús (Guzorán), Adorján, Mészáros – Kapéter (Mayer), Réti, Sztruhár, Török – Farkas A. (Kovács), Márk K. (Varga Z.), Fürst. A kakasdi gót Farkas A. szerezte.

Mohácsi TE 1888 (NB III)–Bátaszéki SE 1–2 (1–1)
Bátaszék: Tóth F. – Balogh B., Sümegi B., Borsi, Nagy Zs. – Tóth B., Csipak, Rozgonyi, ifj. Berényi Sz. – Héhn F., Tóth T. Csere: Klézl, Nagy Á. A bátaszéki gólokat Tóth T. szerezte.

Az NB III-as csapataink szerdai edzőmeccseiről itt írtunk bővebben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!