Labdarúgás

2024.02.12. 13:30

Így értékeltek az NB III-as csapatok edzői a hétvégi felkészülési meccsek után

A Szekszárdi UFC 2–0-ra verte a Bonyhád-Majost, a Paksi FC II 4–1-re nyert a Kaposvári Rákóczi ellen, míg az FC Dunaföldvár 3–0-ra győzött a Meton-FC Dabas ellen.

Teol.hu

Mészáros István, a szekszárdiak vezetőedzője az első téli győzelemnek örülhetett

Fotó: Denes Martonfai

Szekszárdi UFC–Majosi SE 2–0 (1–0)
Mészáros István, a Szekszárdi UFC vezetőedzője: – A mai mérkőzésen minden játékosunk a közös célunknak megfelelő fizikális és mentális energiákat mozgósította. Ismét szereztünk gólt és ezúttal kellő mennyiségű lehetőséget, illetve gólhelyzetet alakítottunk ki az ellenfél kapuja előtt. Mindemellett végre kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést, ami sokat segített abban, hogy győztesen hagyjuk el a pályát. A továbbiakban is ennek a felfogásnak, együtt gondolkodásnak és eredményességnek kell az alapot képeznie. Gratulálunk a fiúknak, férfimunka volt!

Csillag László, a Bonyhád-Majos vezetőedzője: – A harmadik meccsünk volt egy hét alatt, a srácok ezen a héten csúcsterhelést kaptak. Ha ide veszem, hogy sérülésből és betegségből visszatérő játékosaink is voltak, ezért egy-egy félidőt játszott mindenki. Frissebbnek éreztem ma a Szekszárdot. Nem alakultak ki nagy helyzetek, az első félidőben talán egy nagy lehetőségünk volt, ami kevésnek bizonyult, hogy tudjunk egyenlíteni. A második félidőben is voltak lehetőségeink, de tompábbak voltunk a kelleténél. Van még időnk a rajtig, folytatjuk a munkát, hogy sikeresek lehessük. 

Paksi FC II–Kaposvári Rákóczi 4–1 (1–0)
Kindl István, a Paksi FC II vezetőedzője: – Reálisan kell néznünk a mai edzőmérkőzést, mert ellenfelünk ezúttal úgy gondolta, jó néhány alapemberét pihenteti. Ennek ellenére örülök az eredmények, ami bármennyire is másodlagos ilyenkor. Fiatal csapatunknak jól esik minden sikerélmény, még akkor is, ha ez egy meggyengített Kaposvár ellen értük el. Az első félidei játékunkkal maximálisan elégedett vagyok, kontrolláltuk a mérkőzést, sok labdát szereztünk ellenfelünk térfelén, és ha a végjátékokban pontosabbak vagyunk, nagyobb különbség lehetett volna a szünetre. Fejlődünk, elégedett vagyok a srácokkal, nemcsak ezen a mérkőzésen, az elmúlt hetekben nyújtott munkájukkal egyaránt.

FC Dunaföldvár–Meton-FC Dabas 3–0 (2–0)
Varga Balázs, az FC Dunaföldvár vezetőedzője: – Kezdeményezően játszottunk végig a kilencven perc során, amire készültünk is. Jól védekeztünk csapatként és egyénileg is, tudtunk a középső és a támadó zónában labdákat szerezni és jól támadtunk vissza, ami miatt sokkal többet volt nálunk a labda, mint bármelyik eddigi edzőmérkőzésünkön. Az előre játékunk nagyon hatékony volt, jól szerveztük meg a támadásainkat, nagyon jól értelmezték a játékosok azt, amit szerettünk volna elérni. Javulni mindig is lehet és kell is, de ez a találkozó teljesen rendben volt a részünkről. Nagyon szép gólokat szereztünk, minden játékos odatette magát, jó volt látni a csapaton, hogy minden szempontból előre tudtunk lépni.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!