Labdarúgás

2024.02.10. 19:48

Simán győzött a Dabas ellen az NB III-as rajtra készülő FC Dunaföldvár

Nem okozott gondot az FC Dunaföldvár csapatának az FC Dabas legyőzése, Varga Balázs csapata három gólt rámolt be a Pest vármegyeiek kapujába.

Teol.hu

Ötödik meccsén a második győzelmét aratta az NB III-as újonc FC Dunaföldvár, amely szombaton az FC Dabas ellen nyert 3–0-ra. Varga Balázs csapata az iváncsaiak elleni idegenbeli 4–0-s sikerrel nyitotta a téli edzőmeccsei sorát, aztán 2–2-re végzett a Dunaújvárossal és a III. Kerülettel, legutóbb pedig az NB III-as bajnokság Észak-Nyugati csoportjában érdekelt – többek között Tischler Patrikkal is fémjelzett – Bicskei TC-vel végzett 1–1-es döntetlenre. 

A Meton-FC Dabas a hatodik helyen telel az NB III Dél-Keleti csoportjában, s ez alapján nehéz ellenfélnek is tűnt. Az egyre jobb formába lendülő földváriak azonban nagyon könnyedén, 3–0-ra nyertek, a születésnapját pénteken ünneplő Bartha László, valamint Gál Szabolcs és Ladányi Patrik góljával. A földváriak a Vukman – Ladányi V., Gál (Keringer), Rabi D. (Horváth B.), Berekali – Görög, Horváth A., Molnár S., Urbán (Keresztes) – Bartha (Dobos), Tóth M. (Ladányi P.) összeállításban játszottak, a szakember sérülés miatt nem számíthatott Tóth Á., Kövesdi, Dorogi és Rabi M. játékára. 

Az NB III-as tolnai gárdák közül a Szekszárdi UFC 2–0-ra nyert a Bonyhád-Majos ellen, míg a Paksi FC II 4–1-es győzelmet aratott a Kaposvári Rákóci együttese felett a szombati felkészülési találkozón. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!