Kosárlabda

2024.02.02. 08:15

Két hónap után ismét pályán a Bonyhádi KSE

Kereken két hónap után játszik újra tétmérkőzést a Bonyhádi KSE, amely ma 20 órakor az NB II Nyugati csoport élén álló PTE-PEAC-hoz látogat. Pályára lép az Atomerőmű SE U23 is.

Berg Sándor

Baki Sándorék a listavezetőhöz utaznak

Fotó: Máté Réka

Kovács Balázs együttese legutóbb december 1-jén a Kozármislenyt fogadta és kapott ki 82–75-re, ma pedig a másik százszázalékos baranyai csapathoz, a PTE-PEAC-hoz utazik. A völgységiek sorozatban három vereségnél tartanak (a mislenyiek előtt a Soprontól 97–61-re, a Kanizsától 103–89-re maradtak alul), egy pécsi bravúr egyben a BKSE első idegenbeli sikere lenne.

Egy osztállyal feljebb az ötödik helyen álló Atomerőmű SE U23-as csapata is pályára lép ma este. Morgen Frigyes fiataljai a kilencedik helyezett Dunaharaszti MTK-t látják vendégül, bízva abban, hogy kijavítják az előző fordulóban a Tiszaújvárostól elszenvedett nagyobb arányú idegenbeli vereséget (62–88).

Menetrend
NB II, Nyugati csoport, 8. forduló. PTE PEAC–Bonyhádi KSE. Pécs, PTE TTK Sportcsarnok, péntek, 20 óra. Vezeti: Csallóközi, Domokos.
NB I/B, Zöld csoport, 18. forduló. Atomerőmű SE U23–Dunaharaszti MTK. Gesztenyés úti sportcsarnok, péntek, 19 óra. Vezeti: Téczely, Borgula, Drenyovszki. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!