Teremtorna

2024.02.26. 14:35

A Sarki Kocsma hosszú idő után ült fel ismét a madocsai trónra

Öt év után ült fel ismét a Madocsai Teremlabdarúgó-torna trónjára a Sarki Kocsma, miután a döntőben visszavágott az MNKK együttesének az alapszakaszban elszenvedett vereségért. Az érmek mellett hét különdíjat is kiosztottak.

Teol.hu

Szili István (balra) a gólkirályi cím mellett a torna legjobbjának járó elismerést is elvihette

Fotó: Molnár Gyula

Tíz csapat játékosai tíz szombaton át rúgta a bőrt a madocsai sportcsarnokban, ahol hétvégén véget ért a huszonkettedik alkalommal életre hívott Madocsai Teremlabdarúgó-torna. Az utolsó fordulóban sem fukarkodtak a gólokkal a csapatok, a szép számú közönség nemcsak színvonalas mérkőzéseket, de öt találkozón harmincegy gólt láthatott.

Telt ház előtt rendezték a teremtorna döntő napját
Fotó: Molnár Gyula

Az alapszakaszt sereghajtóként záró Fitt Boys kettős vereséget szenvedett a Lelkesek csapatától, így az utolsó helyen végzett. A Deportivo gólokban bővelkedő mérkőzésen verte a torna második felére kipukkadó újonc Gerjen Bulls, ezzel a tavalyi ezüstérem után a hetedik hellyel vigasztalódtak Varga Zoltánék. A PKO Trans alapszakaszbeli nyolcadik helyéről felugrott az ötödikre, miután a helyosztón fordított az LFK ellen. 

A bronzmeccset a meglepetéscsapat Herczig és Társa Bt. nyerte, amely a címvédő Németkéri Barátokat múlta felül magabiztosan. A döntőben az alapszakasz-győztes MNKK nem tudta megismételni a csoportkörös győzelmét (1–0), mert bár izgalmas csatát vívott a Sarki Kocsmával, ezúttal a többszörös bajnok örülhetett. Böde Istvánék 2019 után ültek fel ismét a teremtorna trónjára.

Az alapszakasz után két All-Star csapat tagjait szavazták meg a csapatok, a torna után pedig különdíjakat adtak át. A gólkirályi cím a tizennégy találatot szerző Szili Istvánhoz (Sarki Kocsma) került, az ezüstcipős a tizenkét gólig jutó Rezicska Richárd (Németkéri Barátok) lett, míg a bronzcipőn hárman osztoztak: Balogh Kevin (LFK), Halon Milán (MNKK) és Varga Zoltán (Deportivo) egyaránt nyolc találattal zárta a teremtornát. A legsportszerűbb csapat a PKO Trans együttese lett, a legjobb kapusnak Rezicska Csabát (Németkéri Barátok), a legjobb mezőnyjátékosnak Szili Istvánt, a döntő legértékesebb játékosának Kiss Patrikot (Sarki Kocsma) választották meg.

A helyosztók eredményei
A 9. helyért: Lelkesek–Fitt Boys 3–0. Gólszerző: Balla D. (2), Szívós P.
A 7. helyért: Deportivo–Gerjen Bulls 7–4. Gólszerző: Varga L. (2), Kovács R. (2), Tolnai L., Varga Z., Zsinkó Zs., illetve Kuti (2), Mészáros G., Erdélyi P.
Az 5. helyért: LFK–PKO Trans 3–5. Gólszerző: Farkas P. (2), öngól, illetve Princz G. (2), Szili P., Vörös G., Zengrűber Á.
Bronzmérkőzés: Németkéri Barátok–Herczig és Társa Bt. 1–4. Gólszerző: Tóth Zs., illetve Szabó B. (2), Marton R., Kékesi Zs.
Döntő: MNKK–Sarki Kocsma 1–3. Gólszerző: Hanol M., illetve Kiss P., Szili I., Fröhlich R.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!