Teremtorna

2024.02.17. 13:00

Íme a madocsai teremtorna All-Star csapatai

Az alapszakasz lezárultával idén is megszavazták a Madocsai Teremlabdarúgó-torna legjobbjait, akik két All-Star csapatot alkotnak.

Teol.hu

Illusztráció

Fotó: Molnár Gyula

Múlt hétvégén véget ért az alapszakasz a huszonkettedik Madocsai Teremlabdarúgó-tornán, és a hagyományoknak megfelelően a szervezők idén is megszavaztatták a csapatokkal, mely játékosok nyújtottak kiemelkedő teljesítményt a torna első szakaszában. A voksok összesítése alapján kialakult All-Star csapatok:

  • Békési Ferenc (MNKK) – Borda Gergő (Herczig és Társa Bt.), Rácz Zsolt (MNKK), Lakták Bertold (MNKK), Varga Zoltán (Deportivo), Balogh Kevin (LFK)
  • Rezicska Csaba (Németkéri Barátok) – Szabó Máté (Herczig és Társa), Horváth Ádám (Németkéri Barátok), Szili István (Sarki Kocsma), Hanol Milán (MNKK), Rezicska Richárd (Németkéri Barátok)

A mai 17 órától már a rájátszás első fordulóját rendezik a madocsai sportcsarnokban, a nap rangadójára 20.20 órakor kerül sor, a második elődöntőt a címvédő Németkéri Barátok és a rekordbajnok Sarki Kocsma játssza egymással.

A rájátszás programja (február 17.)
A 9. helyért: Lelkesek–Fitt Boys 17 óra
Az 5.-8. helyért: Deportivo–PKO Trans 17.50, LFK–Gerjen Bulls 18.40
Az elődöntők: MNKK–Herczig és Társa Bt. 19.30, Németkéri Barátok–Sarki Kocsma 20.20 óra

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!