Kosárlabda

2024.02.11. 11:19

Zárt kapuk mögött verte meg a pécsieket a Tarr KSC Szekszárd

A bajnoki szünetet kihasználva felkészülési mérkőzést játszott a Tarr KSC Szekszárd és az NKA Universitas Pécs.

Teol.hu

Felkészülési mérkőzést játszott pénteken a KSC

Fotó: KSC Szekszárd

Kihasználta a magyar válogatott olimpiai selejtezői miatti bajnoki szünetet a Szekszárd és a Pécs, amely a tolnai vármegyeszékhelyen játszott edzőmeccset – zárt kapuk mögött. Mint arról a szekszárdi klub a hivatalos honlapján beszámolt, a KSC a két amerikai légiós, a 23 pontot és 12 lepattanót gyűjtő Kathryn Westbeld, illetve a 14 pontot jegyző Jacinta Monroe vezetésével 80–68-as győzelmet aratott.

„Köszönjük a Pécsnek, hogy eljöttek hozzánk edzőmeccset játszani! Ahogy a szezon során számos alkalommal, ezúttal már két hete nem tudunk teljes létszámban edzeni, ezért is volt fontos, hogy most öt-öt ellen kosárlabdázzunk. Bár voltak hibáink, az edzésen eddig csak három-három, illetve négy-négy ellen gyakorolt taktikai dolgokat finomítani tudtuk. Jövő szombaton újabb fontos bajnoki mérkőzés vár ránk a TFSE ellen, amire szeretettel várjuk a szurkolóinkat” – összegzett Djoics Zseljko, a szekszárdiak vezetőedzője.

Női felkészülési mérkőzés
Tarr KSC Szekszárd–NKA Universitas Pécs 80–68 (20–20, 23–16, 16–16, 21–16)
Szekszárd, zárt kapuk mögött. Vezette: Rácz, Arató, Bálind.
SZEKSZÁRD: Sztanacsev 5/3, Miklós 9/3, Boros 14/3, Westbeld 23/9, Krnjics 8. Csere: Monroe 14, Theodoreán 4, Bernáth 2, Szücs 1. Edző: Djokics Zseljko. PÉCS: Szmailbegovics 16/12, M. Williams 16/6, Simon 9/9, Mérész 7, P. Williams 8. Csere: Olawuyi 5, Kiss 4, Tadic 3, Orbán. Edző: Jovan Gorecs. Kipontozódott: Miklós (39. p.). 

A szakvezető által említett TFSE-MTK elleni bajnoki szombaton 18 órakor kezdődik a szekszárdi városi sportcsarnokban. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!