Labdarúgás

2024.03.24. 18:28

A Bonyhád-Majos sem tudta megszakítani a címvédő hazai sorozatát

A félidőben még döntetlenre állt, végül 4–1-es vereséggel távozott a címvédő és listavezető Iváncsa KSE otthonából a Bonyhád-Majos az NB III-as focibajnokság hétvégi fordulójában.

Berg Sándor

Lőrinc Dánieléknek nem sikerült a bravúr Iváncsán

Fotó: Máté Réka

Nem a völgységiek számítottak a találkozó esélyesének, hiszen a két csapatot nyolc hely és huszonkilenc pont választotta el egymástól, ráadásul a címvédő mint a tíz hazai meccsét megnyerte a szezonban. Azért nem feltartott kézzel mentek ki a pályára a vendégek, akiknél a csapatkapitányi karszalagot a kezdőbe hosszú idő után visszatérő Kugli Ákos viselte. Sőt, a 43. percben Pál Márton révén egyenlítettek is, de a szünet után egy négyperces rövidzárlatot kihasználva az Iváncsa tovább nyújtotta százszázalékos mérlegét otthon.

NB III, Dél-Nyugati csoport, 21. forduló
Iváncsa KSE–Bonyhád-Majos 4–1 (1–1)
Iváncsa, v.: Görög M. (Turi, Cseresznyák)
Iváncsa: Varga Á. – Kasza, D’urso, Törőcsik, Barta, Bányai, Kercsó, Kovács S., Kiatipisz, Aradi Cs., Székely B. Edző: Tóth András
Bonyhád-Majos: Budzsáklia – Kovács L., Vető, Enyedi, Kugli – Pál A., Preininger, Nagy N. – Vukk, Pál M., Lőrinc D. Edző: Csillag László
Gólszerző: Kovács S. (2), D'urso, Bányai, illetve Pál M.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!