Labdarúgás

2024.03.17. 10:45

Bognár György megnyugtatott mindenkit, nincsen világvége Pakson

Könyves Norbert szerint ők zavarodtak meg a Diósgyőr otthonában szerzett gyorsan góljuktól. Bognár György viszont megnyugtatott mindenkit, nincsen világvége hangulat a csapatnál.

Teol.hu

Hiába vezetett már a második percben Diósgyőrben a Paksi FC, végül pont nélkül távoztak a borsodi megyeszékhelyről. Bognár György önkritikusan nyilatkozva elmondta, csapata ezzel a játékkal nem érdemelt győzelmet.

Bognár György önkritikusan nyilatkozott csapata teljesítményéről
Bognár György önkritikusan nyilatkozott csapata teljesítményéről
Fotó: Kovács Péter

„Mi tagadás, rosszul játszottunk – szögezte le a paksiak vezetőedzője az M4 Sport kamerája előtt. – Nagyon sok passzhibánk volt, nem mentek a labdaátvételek, technikailag nem volt gördülékeny a játékunk. A végén ugyan nyomtunk, de passzívak voltunk. Sajnos megérdemelte a győzelmet a Diósgyőr, jobbak voltak, ezzel a játékkal nem érdemeltünk most győzelmet. Két hetünk van arra, hogy feltöltődjünk, rendezzük sorainkat és a sérültek is visszatérjenek. Eddig sem volt, ez után sem lesz világvége.”

Hasonlóan látta a mérkőzést a paksiak találatát jegyző Könyves Norbert is, aki szerint a góljukkal saját magukat lepték meg.

„Gyorsan gólt szereztünk, aztán talán egy kicsit meglepődtünk... Próbáltuk a játékunkat játszani, de valamiért nem ment. Távol voltunk egymástól, nem tudtuk azt játszani, amit szerettünk volna. Nem tartottuk meg a labdát elöl, így az utolsó passzok nem sikerültek jól, melyekből aztán ránk tudott jönni a DVTK, akik párszor megkontráztak bennünket. Jobban kellett volna figyelnünk erre” – fogalmazott a bajnokságban kilenc gólnál járó támadó.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!