Női foci

2024.03.21. 10:27

Egy perces gólváltás után egy pontot elhozott Nagykanizsáról a Paksi SE

Egy győzelem és egy vereség után egy döntetlennel folytatta tavaszi szereplését a Paksi SE NB II-es női nagypályás csapata.

Teol.hu

A fiatalokkal megtűzdelt paksi egylet egy pontra jó volt Nagykanizsán

Fotó: Paksi SE

A Horváth György dirigálta paksiak Nagykanizsáról hoztak el egy pontot, mégpedig egy olyan meccsen, amelyen egy percen belül esett a két találat. Előbb Sóstai Lili révén a zalaiak találtak be, aztán Horváth Melitta volt eredményes. A paksiak vezetőedzője a Kerekes – Marosi, Lusinszki, Tancsa, Szűcs, Kiss, Horváth, Bogdán, Fodor, Fritz, Győrfi összeállításban küldte pályára a csapatát, csereként Sárosdi, Feczer és Botos állt be. 

„Ami az előző héten nem ment, most azzal szereztünk pontot. A lányok kiválóan beleálltak ebbe a mérkőzésbe, elsősorban fizikálisan. Rengeteg párharcot vállaltak fel, és nyertek meg ezekből – kezdte értékelését Horváth György. – Ellenfelünk próbálta irányítani a játékot, de sikerült levédekeznünk, illetve kapusunk is hozzátette a magáét. A második játékrészben egy hibát követtünk el, amit a hazaiak ki is használtak, de a bekapott gól nem törte meg a lányokat, egy percen belül már egalizálni is tudtunk. Ismét volt három U16-os fiatalunk, valamint egy visszatérőnk, mind nagyszerűen álltak bele a találkozóba. A játékunk még nem volt tökéletes, de a hozzáállás és a fizikális rész példaértékűre sikeredett. Előreléptünk, de a pontosságra még hangsúlyt kell fektetnünk az edzéseken” – fogalmazott a vezetőedző.

A 3 győzelemmel, 1 döntetlennel és 10 vereséggel a tabella 10. helyén álló paksiak szombaton 12 órától az 5 győzelemmel, 1 döntetlennel és 8 vereséggel a hetedik helyen álló ajkaiakat fogadják.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!