Labdarúgás

2024.03.24. 14:19

Három hét után húzhatott újra kesztyűt a magyar válogatott kapusa

Szappanos Péter elindult a visszatérés útján, a Paksi FC kapusa már felhúzhatta a kesztyűt és a futballcsukát.

Teol.hu

Még a 22. fordulóban, a kisvárdaiak elleni idegenbeli bajnokin sérült meg a Paksi FC kapusának a térde. Szappanos Péter egy hónapja esett már ki a körforgásból, azóta a paksiak MTK, Debrecen és Diósgyőr elleni bajnokiját, valamint a válogatott felkészülési meccseit (pénteken a törökökkel játszott, kedden a koszovóiakkal csap össze a nemzeti együttes). A 33 éves hálóőr most már elindult a visszatérés útján, a hét elején elkezdte az edzéseket. 

„Két napja elkezdtük a futásokat, tehát mondhatni, jól haladunk – mondta a Paksi FC hivatalos oldalának a hálóőr, aki hétfőn állt újra munkába. – Egy-két kapusgyakorlat is megy már, és hosszú idő után, három hét elteltével végre újra kapuskesztyű és focicipő volt rajtam, ez pozitívan hatott rám. Remélhetőleg látjuk az alagút végét, ugyanakkor fontos, hogy megvárjuk a százszázalékos állapotot” – adott friss helyzetjelentést a kapus.

Az OTP Bank Ligában második helyen álló Paksi FC jövő vasárnap az Újpestet fogadja, aztán április hetedikén a Ferencvároshoz utazik. Utóbbi meccsen talán már Szappanos is ott lehet majd a meccskeretben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!